Cardano-oprichter: Verkoop Dogecoin!

Cardano Oprichter Charles Hoskinson

Cardano-oprichter Charles Hoskinson heeft de afgelopen dagen gewaarschuwd voor een enorm stijgend altcoin-project. Charles Hoskinson zegt dat de prijzen van Dogecoin snel kunnen dalen, wat leidt tot regelgeving voor de crypto-industrie. Cardano-leider Charles Hoskinson waarschuwde dat Dogecoin een negatief gevolg zou kunnen zijn van de recente marktrally. Charles Hoskinson suggereert dat als de Dogecoin-zeepbel barst, dit de aandacht kan trekken van wetgevers en toezichthouders. Charles Hoskinson introduceerde in zijn verklaringen zelfs Cardano-concurrenten zoals Ethereum 2.0 en Algorand als goede alternatieven voor Dogecoin.

Charles Hoskinson: Dogecoin-prijs kan dalen en tot regelgeving leiden!

Cardano-oprichter en IOHK-CEO Charles Hoskinson bekritiseerde de snel stijgende marktwaarde van Dogecoin. Kijkend naar de laatste prijsprestaties, heeft Dogecoin de afgelopen 24 uur een prijsstijging van 124% gezien. Het Altcoin- project kende een wekelijkse stijging van meer dan 400 procent. Dit bracht Charles Hoskinson ertoe om commentaar te geven op het succes van de medaille. “DOGE is altijd een soort speeltje geweest voor onze branche, een bijverschijnsel, een grappige cynische cryptocurrency en een luchtig ding”, zei Charles Hoskinson in een YouTube-video.

Charles Hoskinson verklaarde dat de prijsstijging van Dogecoin grotendeels te wijten was aan de introductie van de cryptocurrency door Elon Musk op Twitter. Charles Hoskinson voegde eraan toe dat de groei van cryptocurrencies waarschijnlijk werd aangedreven door marktmanipulatie van slimme “whales”, verwijzend naar WallStreetBets, een Reddit-gemeenschap die verschillende investeringscampagnes organiseert.

Charles Hoskinson moedigde investeerders zelfs aan om hun DOGE te verkopen

Charles Hoskinson stelt dat de groei van Dogecoin niet duurzaam is. Hij verklaarde dat Dogecoin geen stabiel ontwikkelingsteam heeft, de code van de cryptocurrency grotendeels op Bitcoin is gebaseerd en dat cryptocurrency niet genoeg apparatuur heeft om beveiligingsproblemen op te lossen als deze zich voordoen.

Charles Hoskinson moedigde investeerders zelfs aan om hun DOGE te verkopen. Charles Hoskinson zei: ‘Het is geweldig als je geld hebt verdiend, maar ga eruit! “Dit is een bubbel, niet echt, niets duurzaams daar”, zei hij. Bovendien suggereerde Charles Hoskinson dat de Dogecoin- zeepbel op lange termijn gevolgen zou kunnen hebben voor de crypto-industrie. Charles Hoskinson gelooft dat wanneer de Dogecoin-zeepbel barst, er juridische onderzoeken zullen plaatsvinden door instellingen zoals de SEC en het Amerikaanse Congres. “Er zullen allerlei regelgevers zijn die zeggen dat dit het bewijs is dat cryptocurrencies zichzelf niet kunnen beheersen”, zei Charles Hoskinson.

Charles Hoskinson: Dogecoin zal ons allemaal ooit pijn doen

Charles Hoskinson suggereerde dat als deze trend zich voortzet, de cryptocurrency-industrie zodanig gereguleerd zal worden dat goedkeuringen nodig zullen zijn voor blockchain-projecten die vergelijkbaar zijn met bankregulatie. Charles Hoskinson zei:

DIT ZAL EEN TOP-DOWN CLUB ZIJN DIE ALLEEN OP UITNODIGING TOEGANKELIJK IS, EN ELKE VRIJHEID DIE WE WISTEN TE VEROVEREN OP HET OUDE FINANCIËLE SYSTEEM ZAL VERLOREN GAAN. ZELFS VOORDAT DE ZEEPBEL BARSTTE, ZOUDEN EXTREEM HOGE MARKTWAARDEN WETGEVERS EN INTERNATIONALE TOEZICHTHOUDERS KUNNEN AANTREKKEN. ALS DIT DE TOEGANGSPOORT IS VOOR INDIVIDUELE INVESTEERDERS TOT ONS ECOSYSTEEM… HET ZAL ONS ALLEMAAL OP EEN GEGEVEN MOMENT PIJN DOEN.

Charles Hoskinson vestigt de aandacht op deze 5 altcoin-projecten

De kritiek van Charles Hoskinson op Dogecoin is logisch, aangezien hij de ontwikkeling van zijn eigen project Cardano leidt. Charles Hoskinson promoot echter niet alleen zijn eigen cryptocurrency als alternatief. Daarnaast noemde hij andere projecten zoals Algorand, Tezos, Avalanche en Ethereum 2.0 als duurzaam.

Charles Hoskinson verklaarde dat elk van deze projecten “grote teams, kapitaal en verantwoordelijkheid” hebben. Het is nog niet duidelijk of de angst van Charles Hoskinson zal uitkomen. Hoewel de cryptovoorschriften steeds strenger worden, blijven veel nieuwe altcoin-projecten in ontwikkeling.

De video waarin hij voor Dogecoin waarschuwd:

Stel je vraag hier:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *