Over ons

Wij zijn een vader (52) en zoon (20) en bevlogen van CARDANO.
Tijdens de grootste bloei van Nederland was het bestuur decentraal geregeld onder leiding van Johan van Oldenbarnevelt. Cardano heeft de potentie om dit decentrale bestuur weer tot leven te brengen.

Johan van Oldenbarnevelt, decentraal bestuur.

CARDANO heeft dankzij de verregaande wetenschappelijke ontwikkeling van de blockchaintechnologie een systeem gebouwd wat gaat zorgen voor een wereldwijde decentralisatie van bestuur en geld.

Op dit moment wordt steeds meer de menselijke vrijheid ingeperkt, maar met het Cardano ecosysteem kunnen we een nieuwe manier van regelgeving bouwen. Door het oprichten van onafhankelijke micro vrijstaten is het mogelijk decentrale macht te creëren.

We moeten samen de essentiële grondwetten opstellen die gelijk zijn in alle vrijstaten, zodat er een compleet eigen beslissingsrecht is binnen die vrijstaten zonder overkoepelend orgaan. De noodzaak van vergunningen verdwijnt en de vrijstaten bepalen samen, decentraal de toekomst van hun gemeenschap.

Wij hebben onze vrijstaat al uitgeroepen, binnen de kadastergrens van onze eigendommen geldt straks onze grondwet die we willen gaan opstellen. We veranderen de wereld, en beginnen bij onszelf. Cardano maakt het mogelijk. Aan onze Vrijstaat website wordt nog gewerkt, maar onze Cardano Blockchain Node draait! We kunnen alle steun gebruiken dus doe mee met onze Stake Pool: Vrijstaat der Nederlanden [VRIJ] en denk mee over de grondwetten die we gaan opstellen.

Klik hier om te lezen wat een Stake Pool is.

De toekomst is oneindig, zolang je maar je grens verlegt.

Ontwikkelingen in de toekomst van Cardano

De Koers van Cardano, de waarde van ADA in euro’s

 

Stel hier gerust al je vragen.

2 reacties

  1. In februari 2021 heb ik Bob de Wit geïnformeerd over het bestaan van Cardano. Op jullie website hebben jullie een interview staan met hem. Super! Nu heb ik jullie pool ook gevonden op adapools.org. Wat mij opvalt is dat jullie nog geen block hebben gemaakt, terwijl er al behoorlijk wat epochs verstreken zijn. Dit kan pech zijn, echter kan er ook iets anders aan de hand zijn. Het staat jullie vrij om contact met mij op te nemen. Wellicht is het handig dat we er even naar kijken, om uit te sluiten dat er niet iets anders aan de hand is of om juist te concluderen dat er wel iets anders aan de hand is.

    1. Hoi Gertjan,
      Dank voor je reactie. Dat we nog geen enkel blok hebben gemaakt komt omdat de configuratie nog niet helemaal compleet was. Maar alles draait nu en we leren elke dag bij. Ons eerste doel was eigenlijk om onze familie en kennissen bij het project te betrekken. Dat is goed gelukt en hun koerswinst maakt het allemaal goed gelukkig.
      Als we hulp nodig hebben nemen we graag contact met je op, bedankt voor het aanbod!

Stel je vraag hier:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *