Cardano via Apple Pay en creditcard

simplex makes cardano available


Cardano’s eigen cryptocurrency ADA zal beschikbaar zijn voor directe aankopen met creditcards of betaalpassen, Apple Pay en bankoverschrijvingen. Dit wordt mogelijk door een samenwerking met betaalbedrijf Simplex.

Cardano werkt samen met Simplex
Simplex is een Israëlisch bedrijf en opgericht in 2014. Vorig jaar bereikte het bedrijf een belangrijke mijlpaal door een van de grotere partners te worden op het Visa-netwerk.

Het bedrijf kondigde de nieuwste samenwerking met Cardano aan in een persbericht dat eerder vandaag met ons werd gedeeld. Als gevolg hiervan zal Simplex ADA aanbieden bij alle aangesloten brokers, wallets en exchanges. In theorie betekent dit dat het voor miljoenen mensen makkelijker wordt om ADA te kopen met hun betaalmethode naar keuze.

Potentie van Cardano
Simplex legt uit dat ze Cardano goed hebben onderzocht en ook hebben gekeken naar het potentieel van ADA. Ze omschrijven Cardano als ‘het eerste blockchain-platform dat is gebaseerd op peer review-onderzoek en ontwikkeld door middel van evidence-based methoden.’

Bovendien gelooft Simplex in het potentieel van Cardano om een ​​positieve invloed te hebben op verschillende aspecten van het dagelijks leven. Ofwel: ‘Cardano is veilig genoeg om de gegevens van miljarden te beschermen, schaalbaar genoeg voor wereldwijde systemen en robuust genoeg om fundamentele verandering te ondersteunen.’

ADA heeft een geweldig 2021
Cardano’s native token behoort tot de meest indrukwekkende coins sinds het begin van 2021. Het handelde op 1 januari rond de 0,15 euro, maar begon in de daaropvolgende maanden snel en hard te stijgen. Eigenlijk zou je dit jaar kunnen verdelen in verschillende fases:

simplex makes cardano available

Groei van ADA koers naar 1,20 euro, het hoogtepunt op 27 februari.
Korte daling en weer groei naar 1,18 euro op 18 maart.
En weer een terugval, om vervolgens op 14 april te stijgen naar 1,28 euro.

Sinds het begin van 2021 is ADA gestegen met meer dan 750 procent. Op dit moment is de marketcap van ADA 34,44 miljard euro. Alleen Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, XRP en Tether staan hoger.

Stel je vraag hier:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *