Cardano gaat met overheden samenwerken

Cardano stijging

Als we over 20 en 30 jaar naar bankieren kijken, zal de toekomstige bank voornamelijk dan worden bevolkt door mensen of robots? Als ik zeg “bevolkt” bedoel ik de gebruikers. De realiteit is waarschijnlijk dat we in de toekomst veel meer robots zullen laten bankieren dan mensen.
Ik denk dat we deze gebruikers natuurlijk moeten aantrekken en behouden. Met het Cadano-ecosysteem zal dat moeilijk worden, want een miljard is best veel en we zijn een infrastructuur, we zijn geen front-end tool. We zitten op de achtergrond en daarom denk ik dat een groot deel van onze focus ligt op het opbouwen van relaties met nationale regeringen. Vooral in opkomende economieën waar de technologie van Cardano kan worden gebruikt om financiële en sociale besturingssystemen te bouwen en te onderhouden voor miljoenen mensen die worden onderschreven en ondersteund door toezichthouders en overheidsinstanties.
En dit is waar ik soms in diepe discussies beland, omdat blockchain ons in staat zou moeten stellen om landen zonder regeringen te besturen.
Ik ben waarschijnlijk een beetje meer een realist. Ik zeg dat je weet hoe de ontwikkeling nu verloopt, ik zal super blij zijn als we de infrastructuur kunnen upgraden.
En voor de regeringen dat ze meer kunnen bereiken, ze kunnen voor de mensen werken, dat we echt echte vooruitgang kunnen boeken en dat we kunnen beginnen met het oplossen van enkele grote problemen. En door dat te doen, denk ik dat we veel meer menselijke gebruikers zullen krijgen. Maar ook robotgebruikers, dus meer gebruikers voor Cardano.
Ik denk dat we ons voor de Cardano-stichting die is opgericht, echt moeten concentreren op hoe we het risico van ondernemingen en overheden verminderen door voort te bouwen op blockchain-infrastructuur van de derde generatie, zoals Cardano.

Dat is een onderdeel van laten we zeggen “onze rol” om ervoor te zorgen dat we in de toekomst een miljard gebruikers krijgen.
Maar uiteindelijk komt het niet alleen door het werk van de stichting.
We gaan gewoon een rol spelen die we gaan vergroten, initiëren, misschien een deel daarvan effenen, maar onze gemeenschap en de eerste ondernemingen waarvan het gebouw, zoals je weet, al aan het bouwen zijn.
Maar ook de eerste regering die ons nu al nadert en wat ze in de machinekamer zien, ze gaan de weg voorwaarts effenen
Dus het zal geen mooie convexe curve zijn, het zal eerder een zeer zijn die je kent als een L-vorm waar je af en toe een pauze hebt.
Zoals je ziet, weet je dat iemand met een grote adoptie komt en dan zien ze dat dat werkt en dan worden ze een beetje groter en groter…

Stel je vraag hier:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *